torstai 26. joulukuuta 2013

Raskasta Joulua!



Tein vähä hakaristejä kämpillä :)
 Hyvää Joulua vielä täällä blogin puolella vaikka joulu tuli ja menikin jo :) Mä teen mun joulusta nyt vasta postauksen kun on ollu ymmärrettävästi kiirettä, niin ku varmasti jokasella.

Pari omatekemää joulukorttia :)
Mut mulla ennen joulua oli vähän perse olo. Mulla alko 20. päivä jo hammassärky. Aattelin eka et se on ohimenevää ja kun olin juonu limsaa edellispäivänä että se vaaan johtu siitä mut sit kipu alko pahenemaan. Sit sitä ei enää sietäny, laitoin hampaaseen suolaa, se autto päivän verran mut inhottavaa se oli, sit käytin mukavat määrät buranaa ja pidin kylmäkallee poskee vasten, mut sit sitä ei enää kestäny koska en voinu syödä mitään enkä nukkua, alko olemaan niin heikko olo, että onneks saatiin hammaslääkäri-aika 23. päivä. Mulla oli aika 13.15 mut pääsin vasta viiden jälkeen pois..oli vähä ajat myöhäs ja koska diabetes niin mulle piti anta eka antibiootti ja piti odottaa että se vaikuttaaa ja sit sen jälkeen piti vielä piti oottaa et puudutus vaikuttaa ja plääh, sit olikin hammas pois. Pyysin irrottaan vaan sen että pääsen sieltä nopiaa pois ja toi hammas oli ennenki monta kertaaa haitannu ja onneks se oli takimmainen hammas. No jouluna onneks pysty syömään, oli poijat hieno tunne kun ei tarvinnu enää elää piimällä!


Navetta-ruokala :)
No nyt vieläkin on pieni särky ja buranaa joutuu vieläkin ottamaan mut sentää pystyy tekemään muutakin kun keskittymään tähän kipuun. No mut kumminki. Hampaan poiston jälkeen oli mahtava olo kun ei ollu kipua mut sit kun puudutus lakkas niin sama helvetti alko. Mentiin sit ehtoosta Lapväärtiin Vilin mökille ja sielä menin nukkumaan jo kymmeneltä! Oli hiukan tullu univelkaa ja sit jouluaatto aamulla oli niin mahtavaa syödä aamupuuroo!
 
Aamupuuron jälkeen oli savusaunan vuoro ja saunasta suoraan sai mennä joulupöytään ja tää joulupöytä oli navetas! Oli mahtavaa ja tosi tunnelmallista syödä sielä, ja pukkikin löysi sinne :D





Joulupöydästä matka jatku toiseen joulupöytään Isojoelle ja voi sanoo että syöminen jäi aika vähäiseks... :D Sit olikin joululahjojen jakaminen ja taas kyllä tuli kiitettävästi lahjoja ja käytännöllisiä! Voisin myöhemmin ottaa niistä kuvia jos ehin :)

Jouluaaton leffa !






Mut kumminki sain naisen pinkin työkaluakin, tulee tarpeeseen! Ja sit mä ja Vili saatiin kahvinkeitin!! Vaikkei asuta ees vielä yhes :D Sit Annikalta omatekemää saippuaa sekä arpa jolla voitin 5€ Wou :D Mut eka arpa jolla voitin! (y) Sit sain hajuvesiä, tarpeeseen tulee kun omat oli jo lopus, siistejä seinätarroja jotka tulee seuraavan kämpän seinään, tuonne en viitti pistää kun ei jotenki sovi siihen seinään jaja suklaaata ja ofc villasukkia, jäi varmasti paljo pois mut noi nyt tuli eka mieleen :)





Sit ehtoo myöhään lähettiin takas Lapväärtiin ja otettiin Miro matkaan mukaan. Siellä sit juhlittiin vähä joulua, pelattiin dartzia (kirjotetaanko se noin? :D) ja kuunneltiin musiikkia ja vähän juotiinki jotaki :D









Mä sit luovutin kesken leikin kun olin vieläki väsyny sen hammaskivun takia ja painuin koisimaan. Pojat sit tuli aamuyöstä koisimaan ja Mirolle ei oikeen sopinu viini, se saatiin kokee sit karulla tavalla :D Tai traumaattiset kokemukset tais tulla Vilin muorin matolle ja patjalle :D





 Aamulla oli vähän oloja Mirolla ja Vilillä mut silti joulupäivänä lähettiin iltapäivästä Karijoelle mummolaan. Oli kiva nähä Karijoen sukulaisia piiitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia :) Siellä kahviteltiin ja käytiin myös sedän tykönä.

















Sit tultiin Isojoelle ja Sonja tuli moikkaamaan ja vaihdettiin lahjat, sain siltä valokynän, ihanan kortin, suklaata sekä kuivashampoota :) Mä annoin sille meikkipussin ja kananmunan, koska se ei koskaan munaa saa D: Sen jälkeen tuijotetltiin sen ja Vilin kans leffaa, nimee en muista mut se oli animaatioleffa pöllöistä. Aivan loistava :)




 Oli mahtava joulu ja pari lisäkilookin tullu varmasti kun vaan syöny kokoajan :D Nyt ootan jännityksellä huomista kun huomisesta alkaen 29. päivään asti kestää Vilin yllätys, se on jotaki hemmottelulomaa järjestäny meille. Voi sanoo et jännittää kun en yhtää tiä mitä!


 

Mutta tämä siis tarkottaa sitä etten varmaa kerkiä ennen ens vuotta kirjotella, mutta nyt jo etukäteen sit hyvät uudet vuodet jokaselle. Olkaa ihmisiks, muttei sentää liikaa, älkää leikkikö raketeilla ja älkää ryypäkkö itteenne henkihieveriin. Ja vitut. Pistäkää ranttaliks ja ampukaa raketteja!!! Tää on ollu loistava vuosi (ainakin mulla) ja sitä pitää sit juhlistaa sen mukaan!

♥ Mimsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.