maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 2!

Lahjavinkkejä isälle!

Blog - MyCosmo



Isä on sun elämäns rakkain miespuolinen ihminen, joka tekee kaikkensa että omalla lapsella on kaikki  hyvin. Näin ainakin toivon että jokanen omistais samanlaisen isän mitä mulla on, en kyllä vaihtais pois, enkä vois saada parempaa isää. Tänään se tuli mun työ ja sano: Valitse mulle kenoriviin numerot. No mä valitsin ja sit se sano että oli aikakin mut jo opettaa pelaamaan uhkapelejä :'D

Mutta niin, koska isä on suuri oda perhettä ja varmasti yks sulle tärkeimmistä ihmisistä niin lahjakin pitää olla sen mukainen, parasta mahdollista :)

Jokaisella on toki erilainen isä joten lahja pitää hankkia oman isän mieltymyksen mukaan mut kokoan tähän nyt pari hyvää lahjavinkkiä isille :)

Olut Saapas
Olutsaapas 7.90 €

Moppitohvelit 11.90 €
Kamera Muki Kannella
Kameramuki kannen kera! 10.90€

Vessamuki
Vessamuki 9.90€

Munankeitin 14.90€
"Tyylikäs kananmunankeitin nykyaikaista muotoilua ruostumattomalla pohjalla. Äänimerkki kuuluu, kun kananmunat ovat valmiita.Voit keittää jopa 7 kpl kananmunia samanaikaisesti ja mittakuppi sekä munanrei'ittäjä tulevat tuotteen mukana. "

Splash Lusikkatuki
Lusikkatuki

!Kurjin siivottava ruuanlaiton jälkeen on juuri kauhan jättämä jälki pöydällä. Ehkä juuri siksi syödään paljon noutoruokaa...Mutta nyt siihen tuli muutos! Splash Lusikkatuella päihität kastiketahrat."

Splash Lusikkatuki:
  • Kestää konepesua

Muki 6.90€
T-paita 20.90€
Viikset Jäämuotti
Viikset jäämuotti 11.90€

Sinappi- ja ketsuppipistooli
Sinappi/ketsuppi-pistooli 22.90€

Matkalaukku-vaaka 11.90€
Matkalaukku vaa'alla voit saada selville esim. matkalaukun painon :p

FireWire
Erikoinen grillivarras! 17.90€

Solmio-teline  39.90€
Supertyylikäs, sähköllä toimiva solmioteline, johon voit ripustaa jopa 30 solmiota. Solmiovalikoimaa pyöritetään napinpainalluksella. Telineessä on myös valo, joten löydät helposti etsimäsi solmion!

Onion Goggles
Onion goggles, 21,90 €
Tehokas suoja sipulin pilkkomisessa syntyvää trimetyleenisulfoksidikaasua vastaan. Kaasu reagoi silmän nesteiden kanssa ja muodostaa rikkihappoa. Silmä puolustautuu ainoalla tuntemallaan tavalla – kyynelillä.

Vessa golf 19,90€
Grill
BBQ-grilli 69,90€
shirt shuttle
Paitakotelo 44,90€
Taittele lempipaitasi tähän paitakoteloon, joka estää sitä rypistymästä ja likaantumasta. Täydellinen matkakaveri, kun haluat, että paitasi on aina kuin vastasilitetty!


Viikkari 9,90€
Laskosta paitasi ja puserosi helposti ja nopeasti viikkarilla! Yksi viikkaus oikealle, toinen vasemmalle ja kolmas alhaalta ylös – valmista tuli!

Sudoku-vessapaperi 6,90€
Razorpit-partaterän puhdistaja
Partaterän puhdistaja 22,90 €


Partaterät eivät ole tylsiä – ne ovat vain likaisia! Razorpit puhdistaa teristä lian, minkä ansiosta ne pysyvät terävämpinä ja kestävät 90 % kauemmin. Mitä sanoisit, jos voisit ajaa partasi samalla terällä jopa 150 kertaa?







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.