torstai 28. marraskuuta 2013

Pikkujoulua :p



 Hejssan! Marraskuu lähestyy loppuaan ja taas vois kysyy samaa kun kuukausi sitten, mihin tää kuukausi meni? Ens kuus on joulukuu ja sit vuoden lopulla voikin kysyä mihin tää vuosi meni????


Mut mulle kuuluu hyvää, Vilin kans menee loistavasti, kaverisuhteis toki on ollu jotain pientä kränää mut ei onneks kenenkää läheisen kans ja ei onneks mitään suurta. Ärsyttää vaan että mitä enemmän yritän olla ulkopuolinen noista draamoista niin sitä enemmän sitä paskaa tulee niskaan. Onneks Jenny,Juho ja Mimmi on ainoita jotka saa mun mielen paremmaks mun luokalla. Kyllä se olis kusipäänä helpompaa, niin ku yks tuttu joskus sano.



Lumikin tuli maahan ja sai mielen paljon paremmaks! :) On tätä pimeetä ollukki jo tarpeeks kauan. 
Viime viiikolla ei tapahtunu mitään erityistä, ei ainakaan mun muistaakseni, Eetu toki löyty maanantaina kuolleena ja se on pitäny mielen vähän matalana kun se ei ees kuollu luonnollisella tavalla ja se oli niin iso osa meidän perhettä :'( Teen Eetusta vielä erikseen postauksen.


Viime viikonloppu oli loistavaakin loistavampi. Perjantaina menin Kauhajoelle ja sielä nyt ei mitää erityisen jännää tehty, toki katottiin Viltsun kans Monsterit Yliopistossa, kyllä sain nauraa :'D


Launataina iltapäivällä lähettiin Vilin kans kohti Seinäjokea ja otettiin Vilin työkaveri matkaan mukaan.
Mentiin sit mun kämpille ja sielä aloteltiin ja laittauduin pikkujouluja varten. Mentiin sit Sorsanpesälle taksilla ja sielä odoteltiin hetken aikaa :)

On kyllä hulppeen näköönen hotelli :)
Ruokasali missä me oltiin oli kans ylisiisti!

Sit sielä ovella saatiin heti skumppaa sekä 5 kpl drinkkilippuja :p


Ohjelmaan kuulu ansiomerkkien jakoa ja sit sielä esiinty aivan sairaaan hyvä koomikko. Se oli pukeutunu poliisiks ja se osas dubata vaikka ketä, mm. Irwin Goodman, Matti ja Teppo jne. Sai kyllä nauraa kunnolla :'D

Illallisena oli ihania jouluruokia, nams!!!


Keränen :)

Loppuehtoosta sielä esiinty joku duo-pari ja ne laulo kaikkia tunnettuja biisejä, me innostuttiin Vilin kans menemään kans tanssilattialle ;D



Uuh ihana Sininen enkeli


Siis mehän ollaan Vilin kans absolutisteja.



Sit loppuehtoo menikin jutellen kaikille tutuille, oli tosi kiva jutella ihmisten kans jota on joskus lapsena viimeeks nähny :)



Jatkoille lähettiin sit Karmaan ja sielä oli taas paljonpaljon tuttuja. Jereki oli innostunu Seinäjoelle lähtemään ja sitä sit Karmas nähtiin! :) Sit sielä Karmas tuli yks tyyppi jutteleen jonka luulin tyylin vihaavan mua, mut sit se haluski tutustuu muhun paremmin ja kehu mua ja Viliä et ollaan söpöjä yhes ja että se Vilin puolesta onnellinen jne. tuli tosi hyvä fiilis siitä :) 



Karman jälkeen käytiin hakemas ruokaa ja sit köpöteltiin kämpille syömähän. Mä en tiedä oliko niissä rullissa jotaki kun maha meni ihan sekasin vai sit johtuko se siitä kun olin koko ehtoon juonu mitä erilaisiampia drinkkejä, how knows D:


Sunnuntai-ehtoona lähettiin Vilin kans kohti Lapuaa hakemaan Aatua, meinattiin vähä eksyä kun Maipin työ mentiin mut loppujen lopuks löydettiin perille. Oli niin ihanaa nähä Aatua 11 kk jälkeen! Kyllä sekin mut vielä muisti :p Siinä sit praatailtiin jonku aikaa Maipin kans ja sit lähettiin Jp:tä moikkaamaan. Siinä juteltiin Jp:n kans hetken ja katteltiin kun se pelas :D Sit käytiin myös Nikoo, Roosaa, Marjaa ja Kaitsua moikkaamaas, tuntu hyvältä niintäki nähä pitkästä aikaa :)

Seinäjoelle sit kun päästiin niin Vanessan reaktio oli tämä:


Raasu pelkäs Aatua, päivän se kulki kaikkien korkeiden tasojen kautta mut nyt se on sen jo hyväksyny :) Ne on jo riehunutkin keskenään!


Eilen oli koulukuvaus ja mä pelkään lopputulosta, apua D: No mut Jennyn kans kuva vissii onnistu ihan hyvin :pViikonloppuna olis suuntana Isojoki med Aatu ja Vili :3 Kiva mennä sinne piiiitkästä aikaa ja näkee Mikaelia,Miroo,äitiä,isää,Jasminta, Sonjaa ja Jounia! ♥  Mut en varmaan tuu postailemaan ennen viikonloppua joten toivotan nyt jo jokaselle hyvät viikonloput, pukekaa lämpimästi! ♥


♥ Mimsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.