torstai 11. heinäkuuta 2013

Powerpark part 2!

Nyt on ollu bloggerin vika etten oo pystyny postaileen! Se ei suostu tallentaan tai ei pysty julkasemaan joten mulla palo pinna ja nyt sit uusi yritys D:

5 päivän loma Kauhajoella oli huippua ja oli mahtavaa viettää Vilin kans niin monta päivää :) <3 p="">Ekana päivänä Vili vei mut uimaan Lumikankaalle ja aije sielä oli lämmintä vettä! Ja vihdoinkin päästiin yhes uimaan, ollaan oltu kumpiki paljo uimas mut ei ikinä yhdes D: Sielä sit pulikoitiin jonku tunnin verran ja sit mentiin grillailemaan :) Keskiviikkona meinasin saada aikamoisen paska-halvauksen kun luin kirjaa siinä Vilin perheen terassilla niin sit kun Vili tuloo tallista ja huikkaa isäänsä et sielä oli käärme, musta parin metrin pääs! En toki saanu paniikkia ja mietin vaan et kauanko se käärme oli ollut siinä ja mä vaan tietämättömänä luen kirjaa :O Torstaina olin kans aivan paniikis kun oli hurjat ukkosmyrskyt. Salamoi ja ukkonen jyrisi ja luultiin sit jo et se meni ohi mut yhtäkkiä Vilin vanhemmat näki kun muuntajasta tuli vaan kipinöitä et vissii salama iski sinne :o Vilin kans sit riehuttiin sängyllä ja yhtäkkiä kuulu kauhia pamaus, ihan kun jostaki tykistä ammuttu niin salama iski vissiin hiukan lähelle, menin aivan kankiaks kauhusta :D

Perjantaina sit suunnattiin Vilin kans heti aamusta kohti Alahärmää ja Powerparkkia! Mentiin vähä etukäteen juhlistaan meidän puol vuotis-päivää kun sunnuntaina on se virallinen päivä mut silloin sattuu oleen Miron, Jasminin ja Sonjan konfirmaatio. Sää oli mitä mainion ja matka meni mm. kuunnellen Yön poltteen rakkauden ratapiha sekä Leviket repee! Oli aivan sikahyvä fiilis :) Perille päästyämme huomasin et meidän takana oli Ilpo Kaikkonen O.o Sit myöhemmin se Ilpo-poika meni meijän ohitte juttelemaan punaruutupaitaselle miehelle joka sattu olemaan Janne Kataja! Mitä täällä tapahtuuu D: No kumminki mentiin sit ekana frisbeeseen, Vili yritti mua suostutella vapaapudotukseen mut aattelin et vikana vasta siihen tai jotain :D Kerranki Vili suostu mun tahtoon ja mentiin ekana siihen frisbeeseen ja sen jälkeen tais olla vuorossa Kobra ja käytiin sitten vasta Vapaa pudotukses, se tuntu paljo pahemmalta nyt kun edellisellä reissulla :o Vilin täti ja sen serkut sekä Milla tuli kans sit sinne ja mentiin sit siihen lasten laittesseen mustekalaan ja mulla tuli niin huono olo et piti hetkeks rauhottuu :D Siinä niitä laitteita kierreltiin ja käytiin Vilin kans vähä törmäilees autoilla ja tietysti molemmilla oli oma auto :D Se oli ihan kauhiata kun ihan täysillä törmäiltiin Vilin kans toisiimme et vyö löi ikävästi olkaan :< Boosterikin tuntu kauhialta vaikka olin siinä jo viimeeks Meerulin kans ja Milla pelkäs kuollakseen :D mut tää kirjottaminen jotenki on nyt niin pakkopullaa et antaa vaan kuvien puhua puolestaan mut oli kyllä loisto reissu loisto poikaystävän kans ja matkan vielä kruunas se et takas tulles poikettiin Lapualla kattoos tuttuja, oli sieläki kiva käydä ja tuli paljo muistoja mieleen :)



Vili, sen serkut ja Milla meni Pähkinänsärkijään, niin mä jäin kuvaan itteeni, en halunnu oksentaa joten jätin suosiolla sen laitteen väliin :D

Uuh Ilpooo! En kehannu sitä edestäpäin kuvata.. :D





Nyt on pakko... TUITUI!!♥♥♥♥♥


Ollaan ihan märkinä :p
                       


Ehtoolla lähettiin sit vielä Millan ja Vilin kans uimaan Lumikankaalle ja oli ofc hauskaaa-aaaa
Suosittelen kyllä niille jotka nyt asuu Kauhajoella/lähistöllä niin käymän sielä. Sielä on aivan älylämmintä vettä ja kirkasta ja helposti pystyy hyppämäänkin vaan kun sielä on niitä syviä kohtiakin rannassa.




Lauantaina sit oli Vilin Speedway-kisat Kauhajoella. Ne meni tosi hyvin :)

Täs on niin paljo taas tapahtunu et multa menis ainaki 3 tuntii vielä jos alkaisin kertoon et aattelin jättää ne sit seuraavaan postaukseen mut seuraavan postauksen aiheena onkin sit rakkaan veljeni Konfirmaatio :)
Nyt mä meen nukuksimaan ja huomenna sit töistä lähetäänkin Tangomarkkinoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.