torstai 22. elokuuta 2013

Mun äidinkieli kuin hepreaaa

Haaaudi hau! Mä pidin lupaukseni ja tulin jo jopa keskiviikkona eli tänään postailemaan wou! Mut jos nyt aluks kerron miten mun viikonloppu meni ja miten alkuviikko on sujunu. Mut siis munhan viime viikko oli suoraan sanottuna perseestä. Koulus mä toki oikeesti rakastin olla en olis uskonu et tän ääneen sanon mut illat oli perseestä kun joutu yksin oleen ja mä oon niin seurallinen etten tykkää olla yksin juuri laisinkaan. Sit kun oon yksin tulee mietittyä kaikkee ja sen takia oon mm. Michellee ikävöiny koko viikon. Toki sen kuolemasta tulee pian vuosi niin sekin varmasti vaikuttaa. Mutta viikonloppua ootin innolla kun pääsi rakkaitten työ Isojoelle ja perjantaina me käytiin Sonjan kans Geo-kätköilemäs Isojoella, oli tosi yllätys että niitä löyty täältäkin :o siinä menikin sit ehtoo ja 3 vai 4 kätköö löydettiin ja sit tulinki nukkumaan isälle koska seuraavana aamuna oli aamuvuoro. Töis oli tietysti huisin mukavaa ja töiden jälkeen suihkuun ja sit kerkesin  just laitttautumaan kun äiti,Joel ja Suski kaahaa pihaan ja lähettiin Suskin työ. Sielä oli kaikki niin ylimahtavaa! Ihmiset, tunnelma, ympäristö, eläimet KAIKKI! Sit sielä oli Amerikan Akita koiria, nyt on pakko sanoo et tui tui! Ne oli niin söpöjä! Siinä sain kaikkee hyvää ruokaa, mm. lohta , champion rullia ja kalkkunaa ja hyvän musiikin saattelemana mentiin paljuilemaan ja Joel oli meidän dj :) Oli kyllä tosi hyvä fiilis ja siinä hetken praatailtua me Vilin kans lähdettiinkin isän työ kun mua odotti sunnuntai-aamuna työt. Siinä sit riehuttii ja kiusattiin toisiamme ja hengattiin Mikaelin ja Heinin kans.


Sit aivan yhtäkkiä mulle iski tajuton vatsakipu ja sitä seuras pahoinvointi ja sit meninki puhumaan norjaa ja vessanpöntön kans ja huomasinki sit eet oksensin verta. No huono-olo jäi päälle ja sit isä ja Vili sai mut ylipuhuttuu et pitää lähtee päivystykseen. Ja voin sanoo et se oli pahin virhe mun elämäs lähtee sinne. Päästiin takasin vasta sunnuntai-ehtoona! Oltiin melkein vuorokausi sielä ja siitä ajasta 99% oli odottamista! Oli kyllä lähellä etten tullu hulluksi! Mentiin sinne lauantai-ehtoolla klo 12 ja lähettiin sieltä mun kämpille mun pyynnöstä klo 05 ja sit takas  klo 15 ja sit päästiin sieltä klo 21. Lääkäri oli kuulemma jotai sekoillu eikä ollu huomannu et tultiin. Mun olis pitäny jäädä lisätutkimuksiin mut olisin sielä varmaan vieläkin koska mulla epäiltiin vaikka ja mitä ja olis pitäny alkaa vaan kokeileen kaikkia kokeita onko se tämä vai tämä mut mulle riitti se odottaminen ja kun Vili oli koko ajan ollu mun tukena ja sekin raasu oli aivan poikki vaikka sanoin sille monta kertaa että se voi lähtee mut se ei suostunu lähtemään mun vierestä. Mulla ei oo ikinä ollu ketään tommosta, varsinkaan poikaystävää joka olis välittäny nuon paljon! Se mielummin istu mun vieres hikises odotushuonees kun olis ollu muualla, on se vaan rakas ♥ kukaaan ei oo ikinä tehny niin paljo mun puolesta kun Vili teki tolla sairaala-reissulla että meinaan kyllä korvata sen jotenki maailman parhaalla tavalla!
Eli siis tutkimukset jäi väliin mut toivotaan nyt ettei tuu mitää komplikaatiota mut emmä kadu et sieltä lähin. Kyllä mä kotona paremmin kuntoon tuun kun sielä sairaalan käytävällä. Kouluun palasin tänään ja oli niin siistii ja sit Mimmi ja Juho tuli mun työ vielä kahvittelemahan :p Huomenna sit takas Isojoelle ja vika työpäivä siirty sit perjantaille ja sit pitäis Hyvinkäälle lauantaina vähä Speedwaytä ja Isojoella sunnuntaina pitääs hommata kaikenlaista :p

Mut jos kerron vielä loppuheinäkuun kuulumisia niin toisen työviikon jälkeen lähettiin Mikaelin kans Seinäjoelle juhlimaan sen synttäreitä ! Mun tykönä aloteltiin ja seuraamme liittyi myös Janita, Heini, Milla ja moni moni muu :) täs vähän partyista kuvia:


Milluski ♥
Milla sit alko multa viestillä uteleen et missä on Seinäjoen parhaat baarit! Se oli tullu Helsingistä Seinäjoelle!! Totta kai pyysin sen sit mun työ kans! :)

Ollaan me niin kauniita :DD




Pelailtiin juomapelii ja kuuneltiin musiikkia ja sit lähettiinkin Karmailemaan!






Karmas oli hyvä meno päällä ja tuli tanssittua ja juotua aika kiitettävästi ja tilasin Mikaelille sit tollasen semidrinksun.
Laatu 5/5..mut kumminki, ostin Mikaelille synttäri drinksun Karmas :p

Törmäsin vanhoihin tuttuihinkin! :)
Sit näihin kahteen sankariin törmäsin sattumalta! Ei olla nähty 3 vitun vuoteen! Aina on tapaamisia sovittu mut aina ne on jääny mut nyt sit sattumalta! Tuli paljo muisteltua hurjia "nuoruus vuosia" tosin sanoen Kasino/Mietaa-vuosia kun sielä näihin veljeksiin tutustuin. Mut sit Hesen kautta mentiin kämpille nukkumaan :) Mut oli loisto iltaa ja Mikael mun mielestä   sai ansaitsemansa synttärit :)

Täs vähä kisuista kuvia kun niitä kuvailin tylsyyttäni yks tiistai-ehtoo:




Sit onnistuin heinäkuun lopulla vähä leikkelemään otsista ite keittiösaksilla jopa ja tulos on tämä:


Sit päätettiin lähtee Yyteriin uimahan Mikaelin ja Heinin kans kun tuli aurinkoonen päivä :) Aurinko paisto aivan täysillä ja oli aivan älylämmin ja Yyteris oli porukkaa aivan jumalattomasti! Mut ihmettelin siinä kun rannalla oli niin paljo porukkaa mut uimas tuskin ketään? Syy selvis meillekkin kun mentiin uimaan. Se vesi oli oikeesti kirjaimellisesti jäätävää!Se pisteli jalkoihin ja vaikka kuinka yritettiin totutella siihen veteen niin ei me pystytty sielä uimaan. Oltiin niin pettyneitä kun kumminki pitkä matka tultiin uinnin takia, mut siinä oli sit sellane semikokonen lampi niin mentiin siihen uimaan, niin kuin moni muukin :D


Ikävöin Vilii :<
No aawtuituilässynlää
Sit Varkaudes oli kisa heinäkuun vika viikonloppu? No kumminki lämpöö oli sellaset 28 astetta aah ja tosta kuvasta huomaa mihin en ylettyny laittamaan aurinkorasvaa :D


Sit vähän arskan ottamista Vilin kans :p Uuh sen varpaat ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.